Виробництво основних видів промислової продукції (щомісячна інформація)

Виробництво основних видів промислової продукції за січень–вересень 2017 року1

 

Вироблено
за січень–вересень 2017р.

Січень–вересень 2017р. до
cічня–вересня 2016р., у %

М'ясо великої рогатої худоби свіже чи охолоджене, т

113

95,0

М'ясо свиней свіже чи охолоджене, т

1649

118,6

Овочі консервовані натуральні, т

41691

121,1

Олія соняшникова нерафінована та її фракції (крім хімічно модифікованих), т

145924

99,8

Молоко рідке оброблене (пастеризоване, стерилізоване, гомогенізоване, топлене, пептизоване), т

4164

44,9

Масло вершкове, т

1000

110,0

Сири сичужні та плавлені, т

2390

98,4

Йогурт та інші ферментовані чи сквашені молоко та вершки, т

34836

86,1

Борошно, т

47812

85,0

Крупи, т

9472

72,2

Хліб та вироби хлібобулочні, нетривалого зберігання, т

16760

87,1

Вироби здобні (булочки підвищеної калорійності, листкові, рулети з маком, рогалики тощо), т

691

93,4

Печиво солодке і вафлі, т

640

98,9

Вироби макаронні, локшина та вироби борошняні подібні, т

4893

74,2

Продукти молоковмісні, інші, т

3307

89,9

Вино виноградне, тис.дал

668,2

77,7

1 Інформація наводиться на підставі місячної звітності.